Sameiet Nydalen Kvarter ligger sentralt i Nydalen. Her er kort vei til offentlig kommunikasjon som T-bane, busser, trikker og tog (Gjøvikbanen). Flotte turområder langs Akerselva, Nordmarka, Maridalen og Lillomarka er lett tilgjengelige.

Det finnes en barnehage på området, hvor barn som bor i sameiet er prioritert. En Bunnpris matvarebutikk, med åpningstid til kl 23.00 hver dag, dekker mange daglige matbehov. Ellers er Storo Storsenter, med et utall av butikker, servicetilbud og treningssenter rett i nærheten, og ved Gullhaug Torg finnes flere forskjellige spisesteder.

Nydalen Kvarter sto ferdig i 2006, og består av nesten 400 leiligheter. Sameiet har et aktivt og engasjert styre, som jobber for å sikre et godt bomiljø for store og små. I tillegg må hver enkelt beboer gjøre sitt til at miljøet blir det aller beste.

Svar på mange av de spørsmålene Styret ofte mottar fra sameierne, finnes under menypunktet Sameiet fra A til Å. Sjekk dette før du henvender deg til styret.

Henvendelser til styret fra beboere gjøres via styrets hjelpetjeneste (populært kalt "ticketsystemet"), et viktig verktøy for å registrere og følge opp henvendelser. Eller, du kan benytte  postkassen til styret utenfor oppgang G.

Informasjon og telefonnumre som tidligere lå på forsiden, er flyttet til Nyttig informasjon.

Epost-adresser som ligger ute på sidene våre er lagt inn med (at)  i adressene. Dette må du gjøre om til @ før epost sendes. Hensikten er å hindre kommersielle og kriminelle aktører i å finne adressene ved hjelp av automatiserte avlesere.

Facebook gruppen "Nydalen Kvarter" - Styret ønsker å gjøre oppmerksom på at Facebook gruppen "Nydalen Kvarter" er en uavhengig gruppe, startet og administrert av noen beboere, ikke av styret i sameiet. Styret har derfor ikke ansvar for det som legges ut der. Vi prøver imidlertid å følge sporadisk med på gruppens innhold. Ønskes noe tatt opp med styret oppfordres dere til å benytte beskrivelsen "Henvendelser til styret fra beboere" på denne siden (den du er på nå).